Mediaplattform

En av de viktigaste delarna för en lyckad satsning på digital broadcast och streaming är val av mediaplattform.

Det finns ett stort utbud av fria videoplattformar på marknaden att välja mellan, YouTube, Facebook och Vimeo, m.fl och att sända eller ladda upp sitt filmade materia på. Det är därför inte alltid lätt att förstå varför man då skulle välja en betalplattform när dessa är gratis. Men skillnaderna är väldigt många och kan vara avgörande för ”flopp eller succé”.

I de professionella videoplattformar som vi oftast arbetar med, så äger du alltid själv rättigheterna till allt material du producerar och lägger upp.

Har du en egen professionell plattform så vet du dessutom att den följer GDPR, tillgänglighet genom WCAG 2.1 samt andra lagkrav som ställs på rörlig media.

Det är bara några av skälen. Vi berättar gärna mer.

Vi arbetar plattformsoberoende och kan sända ditt material där du önskar men kan även rekommendera den plattform som vi tror passar bäst till just er.

Screen9 levererar en stabil, och skalbar mediaplattform som vi arbetat mycket med och som kan sända mot tusentals samtidiga tittare. Den är WCAG 2.1 AA-kompatibel, GDPR säkrad och har ”sömnlös” integration mot Sharepoint, Episerver, Sitevision, InRiver och WordPress.

Systemet används flitigt av många små som stora myndigheter och företag. Du hittar mer info om Screen9 på deras egen webbsida.